"Ne bih volio biti u Kovačevoj koži ako dožive poraz od Borussije Dortmund"

Oglasio se legendarni Lothar Matthaus

"Ne bih volio biti u Kovačevoj koži ako dožive poraz od Borussije Dortmund"

Endin Čaušević

Bayern je proteklog vikenda još jednom razočarao svoje navijače jer je odigrao samo 1:1 protiv Freiburga čime se nastavila rezultatska ekipa Nike Kovača.

Kovač je ljetos došao na klupi Bayerna iz Frankfurta, ali nije baš najbolje počeo svoju epizodu u minhenskom klubu. Bayern je već imao nekoliko neočekivanih kikseva zbog kojih za vodećom Borussijom Dortmund sada zaostaju četiri boda. Priliku za popravi Kovačevi momci imaju već u subodu u velikom derbiju upravo protiv Dortmunda.

Jasno je da je hrvatski stručnjak pod nevjerovatnim pritiskom, a njemački mediji navode da bi u slučaju poraza mogao dobiti otkaz. Pred ovaj meč oglasio se i legendarni fudbaler Lothar Matthaus koji je poručio da ne bi volio biti u Kovačevoj koži ukoliko izgube u derbiju protiv Dortmunda.

"Sigurno da je za njega ključna utakmica protiv Dortmunda. Ukoliko izgube tu utakmicu zaista ne bih volio da budem u koži Nike Kovača. Ovo je postao Bayern kojeg se više niko ne boji i jednostavno su se pogubili ove sezone. Na upravi je da donese neke odluke kako bi se ova kriza konačno završila", poručio je Matthaus.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bayern Munchen
Bayernu treba osoba poput Juppa,neko sa autoritetom da uozbilji sve te zvijezde..nema tu vise postovanja između trenera i igraca,a cim nema toga nema ni rezultata.Ista stvar je bila i prosle sezone sa Ancelotijem,losa atmosfera losa igra,kada je dosao Jupp prva utakmica i pobjeda 5-0 Kovac jeste dobar trener,i ovo nije njegova greska,ali mislim da je malo uranio sa dolaskom u Bayern,mogao je jos par sezona voditi njemacke klubove a nakon toga preuzeti Bayern,pa i ostati duze vreme ako je sve ok.
11 2
Mr.Balboa
Pa treba pruziti sansu covjeku citavu sezonu,pa ona analizirati sve a ne ovako,cim je malo krize doslo odma nevalja im trener!!!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi