Kovač: Ljuti smo i tužni, ali sve ovo je sport i život

Bayern ponovo kiksao

Kovač: Ljuti smo i tužni, ali sve ovo je sport i život

Endin Čaušević

Hrvatski stručnjak Niko Kovač nalazi se na velikom udaru navijača Bayerna zbog očajnih rezultata ove ekipe u dosadašnjem dijelu sezone.

Bavarci su proteklog vikenda remizirali protiv Freiburga čime su još jednom razočarali svoje navijače. Kovač je već sedmicama pod ogromnim pritiskom zbog loših rezultata i neće biti iznenađenje ukoliko do kraja ove godine dobije otkaz.

Kovač se nije baš najbolje uklopio u Bayernu, te je jasno da nema još pravi odnos s igračima ovog kluba. Hrvatski stručnjak je nakon meča protiv Freiburga za njemačke medije izjavio da su svi ljuti i tužni zbog ovog remija, ali da već sada misle o narednom meču.

"Naravno da smo ljuti i tužni zbog ovog rezultata, no ovo je sve sport i život. Već za nekoliko dana imamo novu utakmicu i o tome sada razmišljamo. Ipak, nedopustivo je da primamo golove u posljednjim minutama i gubimo bodove. To nam se dešava već drugi put ove sezone nakon Augsburga. Zakazali smo u drugom poluvremenu i to je činjenica", rekao je Kovač.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi