Lisa "obrisala" Müllera: Je li njihovom braku presudio Kovačev Bayern?
Njemački napadač ne igra puno kod Kovača, to je zasmetalo supruzi Lisi, koja se oglasila na Instagramu, a ubrzo je morala da uputi i javno izvinjenje

Obrisala je sve zajedničke fotografije

Lisa "obrisala" Müllera: Je li njihovom braku presudio Kovačev Bayern?

E. Škorić

Bayernovoj krizi se ne nazire kraj. Iako su Bavarci uvezali nekoliko mečeva u kojima su slavili, pa donekle utišali kritičare, stigao je novi hladan tuš ovog vikenda.

U subotu je prvak Njemačke samo remizirao s Freiburgom (1:1) na svom stadionu i time se ponovo vratio snažan glas kritičara, kojih ima sve više, a i opravdano jer Bayern po svemu mora da bude daleko bolji u rezultatskom smislu, ali u smislu igre na terenu.

Dosta bure izazvala je supruga Thomasa Müllera, Lisa, koja je objavom na Instagramu kritikovala Niku Kovača, trenera koji sve manje računa na njemačkog napadača.

Müller je tek u 70. minuti ušao u igru, Bayern je kasnije poveo golom Gnabryja, ali je u 90. Freiburg uspio da zabije izjednačujući pogodak.

Lisa se morala ispričati Kovaču, a njen suprug Thomas nije pronašao bolji odgovor, nego je stao u njenu odranu rekavši da "šta da radim? Jednostavno me voli".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Međutim, sada su sa Instagram profila Müllerove supruge nestale zajedničke fotografije. Moguće da je to samo kao vrsta pobune od strane Lise, nije valjda da su zbog Bayerna raskinuli prvi put od 2009. godine, od kada su u braku.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi