Mladi 19-godišnji veznjak je dobio priliku da se dokaže u dresu tima sa Grbavice za koji je već odigrao više od 40 seniorskih utakmica

Refik Šabanadžović sasvim iskren

"Volio bih da Anel zaigra za Zvezdu, ali prvo da pređe u AEK"

Midhat Šljivak

Nekadašnji fudbaler Željezničara i Crvene zvezde Refik Šabanadžović otkrio je kako bi volio da njegov sin Anel zaigra u dresu beogradskih crveno-bijelih.

Šabanadžović je 1987. godine prešao iz Željezničara u Crvenu zvezdu sa kojom je četiri godine kasnije osvojio titulu prvaka Evrope, a ne bi imao ništa protiv i da njegov sin Anel, koji je trenutno igrač Plavih sa Grbavice, obuče dres beogradskog tima.

On je u razgovoru za Telegraf istakao:

"Anel je sa 18 godina potpisao za Želju i nemam ništa protiv da zaigra za Zvezdu. Ali, prvo neka pređe u AEK", rekao je Šabanadžović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladi veznjak Želje se navodno povezuje sa prelaskom u redove grčkog kluba za kojeg je njegov otac igrao od 1991. do 1996. godine.

"Na nama je da razgovaramo za uslove. Moja preporuka su mu samo rad, upornost, sportski život i sve će doći na svoje. Ako se ne posvetite, nećete uspjeti", istakao je Refik Šabanadžović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.