Tako je kad zabiješ Liverpoolu: Menadžer otkrio koliko sada košta Pavkov

Šta znači slava preko noći...

Tako je kad zabiješ Liverpoolu: Menadžer otkrio koliko sada košta Pavkov

Milan Pavkov za kratko vrijeme prošao je put od poluanonimusa do igrača o kojem se priča o elitnim evropskim krugovima.

Radi se o igraču koji je doskoro bio osporavan, govorili su da nije kvalitet za Crvenu zvezdu, ali onda je došao duel sa Liverpoolom u kojem je postigao dva gola i 'preko noći' postao miljenik navijača.

Sjajna partija protiv velikog Liverpoola je probudila i interesovanje mnogih klubova, među kojima je i slavni Milan, no malo je poznato da je isti igrač već ljetos mogao otići "za siću" u Goteborg. Tu priliku Šveđani su propustili, a za svega nekoliko mjeseci Pavkovu je cijena vrtoglavo porasla... 

"Ponudili smo Pavkova ovog ljeta Goteborgu i drugim švedskim klubovima. Troškovi transfera bi najviše iznosili pet miliona kruna (to je blizu 500.000 evra). Međutim, čini mi se da nisu bili sigurni u njegov kvalitet. Umjesto da ga imaju za te pare, tržišna vrijednost Pavkova sada iznosi 4.5 milona eura", rekao je za švedske medije Dario Slomić koji sarađuje sa agentom gorostasnog napadača.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Budućnost Pavkova je definitivno u Crvenoj zvezdi. Osim što su mu Beograđani spremili novi, bogatiji, ugovor, i sam igrač je priznao da mu je želja još neko vrijeme nositi crveno-bijeli dres.

Top Komentari

king11
ovo ko god zabije gol odma vrijedi milione
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi