Dugogodišnja želja: Crvena zvezda dogovorila prvo pojačanje

Na Marakanu bez obeštećenja

Dugogodišnja želja: Crvena zvezda dogovorila prvo pojačanje

Čelnici Crvene zvezde dogovorili su prvo pojačanje za januarski prijelazni rok.

Beograđani teže ka tome da nastave s dobrim rezultatima i u skladu s tim intenzivno rade na jačanju igračkog kadra, a na Marakanu će u januaru, kako pišu srbijanski mediji, stići Nemanja Milunović.

U pitanju je nogometaš koji je želja Crvene zvezde već u nekoliko prethodnih prijelaznih rokova, a s obzirom da mu ugovor sa BATE Borisovim ističe posljednjeg dana 2018. godine, konačno se otvorila mogućnost da se transfer realizuje bez obeštećenja.

Mediji u Srbiji pišu kako je između Milunovića i Crvene zvezde postignut načelan dogovor, a ovom 29-godišnjem nogometašu će to ujedno biti i povratak u Superligu, gdje je igrao za Borac i Mladost.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Milunović je BATE-ov dres nosi od 2015. godine, i to s velikim uspjehom. Pritom je zabilježio i 28 nastupa na međunarodnoj sceni, od čega šest u grupnoj fazi Lige šampiona, a sedam Lige Evrope. Jedno vrijeme je bio i reprezentativac Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi