Reprezentativac Bosne i Hercegovine i ove sezone je jedan od glavnih igrača torinskog velikana i igra u zaista fantastičnoj formi

Vraća se u klub

U Torinu veoma zabrinuti zbog povrede Pjanića

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić doživio je povredu u meču protiv selekcije Austrije.

Prema informacijama ljekarskog tima reprezentacije BiH, Pjanić je povrijedio zadnju ložu i on neće igrati u prijateljskom meču protiv Španije u nedjelju.

Sjajni veznjak Juventusa se već vratio u Torino. Ljekari italijanskog prvaka odmah će izvršiti dodatne preglede bh. veznjaka i znaće se hoće li Pjanić morati na pauzu.

Juventus narednu prvenstvenu utakmicu igra protiv SPAL-a, a vrlo je moguće da će Pjanić propustiti ovu utakmicu, jer teško da će Max Allegri željeti i šta da rizikuje sa njegovim nastupom.

U Torinu su itekako zabrinuti nakon vijesti o povredi Pjanića i nada je da će na kraju sa sjajnim veznjakom biti sve u najboljem redu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ranije je Stara dama ostala i bez njemačkog fudbalera Emrea Cana koji ima problema sa tiroidnom žlijezdom i on će određeno vrijeme biti van terena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.