Pjanić i Vranješ ne igraju protiv Španije!
Meč protiv Crvene furije na Kanarskim Ostrvima biće još jedan veliki izazov za reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja je u velikoj seriji utakmica bez poraza

NS BiH objavio

Pjanić i Vranješ ne igraju protiv Španije!

M. Šljivak

Miralem Pjanić i Ognjen Vranješ propustiće nedjeljni meč protiv reprezentacije Španije.

Pjanić će prijateljski duel protiv Crvene furije propustiti zbog problema sa povredom. Povrijeđena mu je zadnja loža, dok Vranješ ima upalu grla i disajnih puteva i neće biti u mogućnosti da odigra ovaj meč.

Tako selektor Robert Prosinečki neće moći da računa na ovaj dvojac u duelu protiv Španije koji se igra u nedjelju, te će morati da potraži druga rješenja.

Problema sa sastavom imaju i Španci koji će u ovom meču igrati bez kapitena Sergija Ramosa koji je povrijedio preponu u duelu protiv Hrvatske na Maksimiru.

Zmajevi danas u 12 sati putuju iz Beča za Las Palmas, a utakmica protiv Španije je na rasporedu u nedjelju od 20:45.

Top Komentari

mirex
znaci bice busenje
2 6
Chupy
Hajd kad viceprvaci Hrvati prime 7-cu u takmicarskoj utakmici, nek i nasi prime koliko hoce u prijateljskoj. Ja bih da sam Prosinecki, izveo drugi sastav :)
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi