Nakon Ronalda još jedna zvijezda Reala želi u Juventus
Mladi fudbaler je u redove madridskog kluba stigao iz Mallorce, a jednu sezonu je proveo na posudbi u ekipi Espanyola (Foto: EPA)

Tuttosport donosi zanimljivu vijest

Nakon Ronalda još jedna zvijezda Reala želi u Juventus

Midhat Šljivak

Prelazak Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus prethodnog ljeta je izazvao veliku pažnju.

Ovaj transfer apsolutno niko nije očekivao, ali CR je donio odluku i za sada nije požalio jer igra zaista odlično u dresu Bianconera.

Međutim, uskoro bi put Torina mogao još jedan igrač Reala. Radi se o Marcu Asensiju koji je, prema tvrdnjama Tuttosporta, veoma zainteresovan za prelazak u Juventus.

Asensio je navodno opčinjen navijačima Stare dame, a o sjajnoj atmosferi unutar tima mu je pričao i nekadašnji igrač Bianconera Alavaro Morata.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Biće svakako veoma interesantno vidjeti šta će se desiti u ovom slučaju. Sigurno je da bi Juve jedva dočekao da dovede jednog ovakvog fudbalera, ali o svemu će se pitati Ral Madrid.

Asensio je ugovorom sa Kraljevima vezan do 2023. godine, a njegova cijena na tržištu je čak 90 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti