Pare mu nisu toliko bitne

Kante zarađuje bogatstvo u Chelseaju, ali svoj automobil ne želi mijenjati

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac N'Golo Kante jučer je zvanično popisao novi petogodišnji ugovor s Chelseajem čime je postao jedan od najplaćenijih igrača u historiji ovog kluba.

Kante je u Chelsea došao prije dvije godine nakon senzacionalnog osvajanja titule s Leicesterom i za kratko vrijeme postao je jedan od najvažnijih igrača ovog kluba. Francuz je poznat po svom skromnom ponašanju, a u dosta navrata je pokazao da ga novac ne može promijeniti.

Prema novom petogodišnjem ugovoru s Chelseajem sada će Kante sedmično zarađivati čak 290.000 funti čime je postao jedan od najplaćenijih igrača u historiji kluba. No, njegovo ponašanje se sigurno neće promijeniti što je već dokazao.

Mnoge je zanimalo da li će Kante konačno promijeniti automobil i kupiti nešto "moćnije", no kratko je poručio engleskoj javnosti da ostaje vjeran Mini Cooperu kojeg vozi već godinama. Zaista je Kante nešto posebno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.