Kante ostaje u Chelseaju još pet godina

Produžio ugovor

Kante ostaje u Chelseaju još pet godina · Zvanično

Francuski vezni fudbaler N'Golo Kante produžio je ugovor sa Chelseajem. 

Ekipa sa Stamford Bridge stadiona danas je objavila kako će ovaj sjajni zadnji vezni fudbaler ostati u Londonu narednih pet godina.

"Sretan sam što sam produžio ugovor sa Chelseajem. Iza mene su dvije predivne godine ovdje i radujem se onim koje dolaze. Otkad sam došao ovdje, potpuno sam napredovao kao igrač. Dobio sam neke nagrade za koje nikada nisam mislio da ću dobiti. Volim grad, volim klub i sretan sam što ću ostati ovdje još nekoliko godina", rekao je Kante.

Engleski mediji su prije nekoliko dana objavili informaciju da će Kante po novom ugovoru zarađivati 290.000 funti sedmično što ga je učinilo jednim od najplaćenijih igrača u historiji kluba.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi