Chelsea opet kuca na Romina vrata, ali sada ima drugu ideju

Hoće li imati više sreće nego zimus?

Chelsea opet kuca na Romina vrata, ali sada ima drugu ideju

Sjećate li se prošle zime i Chelseajevih pokušaja da angažuje Edina Džeku? Plavci će godinu dana kasnije ponovo pokucati na Romina vrata, ali sa drugom idejom.

Ovoga puta, na meti Chelseaja je Cengiz Under, turski fudbaler kojem se predviđa blistava karijera i koji polako izrasta u jednog od najboljih ofanzivnih igrača u Seriji A.

Chelsea ima plan da Romi ponudi Andreasa Christensena i dodatnih 35 miliona eura za Underov dolazak, ali pitanje je hoće li rimski klub pristati na takvu vrstu ponude.

Šta god da se desi, već se sada može konstatovati da će Roma bogato zaraditi na Cengizu Underu, kojeg je na ljeto 2017. godine dovela iz Basaksehira za samo 13.5 miliona eura uz dodatne bonuse.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Chelsea u posljednje vrijeme često 'cilja' Romine fudbalere. U dovođenju Džeke nisu uspjeli, propalo im je i dovođenje Manolasa, ali su u bliskoj prošlosti iz ovog kluba uspjeli dovesti Rudigera i Emersona.

Cengiz Under (21) je ove sezone nastupio na 14 utakmica za Romu i njegov učinak su tri gola i pet asistencija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije