Sjajna partija bordo nada

Pioniri Sarajeva sigurni kod Zvijezde 09

Samir Mlaćo

Pioniri Sarajeva danas su slavili ubjedljivu pobjedu na gostovanju kod vršnjaka iz FK Zvijezda 09. Bilo je 4:0 za bordo nade koje su pokazale mnogo više i zasluženo upisale tri boda.

Sarajevo je povelo u osmoj minuti pogotkom Irfana Ramića, da bi na 0:2 povisio u 39.minuti Nermin Bijelonja. U 66. minuti za 0:3 pogađa Muhamed Huskić, da bi konačnih 4:0 postavio u 70. minuti svojim drugim pogotkom Irfan Ramić.

Sarajevo sada ima 50 bodova, te suvereno drži lidersku poziciju sa sedam bodova prednosti u odnosu na FK Željezničar.

Zvijezda 09 je na desetom mjestu.

Omladinska Premijer liga BiH, 15. kolo:

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

FK Zvijezda 09: Marinković, Jevtić, Petrović, Bradarić, Jokić, Cvjetinović, Milovanović, Milić, Stanišić, Hadžiavdić, Jović.

FK Sarajevo: Brkić, Nikolić, Mujkić, Demirović, Ivanković, Bajrić, Ramić, Ališah, Bijelonja, Drina, Mešić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.