Pioniri Sarajeva do nogu potukli vršnjake Zrinjskog

Sjajna partija bordo momaka

Pioniri Sarajeva do nogu potukli vršnjake Zrinjskog

S. Grebović

Danas je u trening centru fudbalskog kluba Sarajevo u Butmiru odigran meč 17. kola pionirske lige BiH između domaćina i ekipe Zrinjskog koji je u Mostar ispraćen sa pet pogodaka u mreži.

Igrači Sarajeva su od prvog pa do posljednjeg minuta bili bolji i konkretniji rival, a sjajnu igru su krunisali sa čak pet pogodaka.

Dva puta je bio precizan Aldin Mešić u 16. i 60., te po jednom Ajdin Drina u 31., Nermin Bijelonja u 52. i Haris Ališah u 13. minuti utakmice.

Sarajevo se sa ovom pobjedom dodatno učvrstilo na liderskoj poziciji sa 47 osvojenih bodova, dok su Plemići na petom mjestu sa 26. 

Omladinska Premijer liga BiH, pioniri, 17. kolo:

FK Sarajevo-HŠK Zrinjski 5:0

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

FK Sarajevo: Brkić, Nikolić, Mujkić, Demirović, Ivanković, Bajrić, Ramić, Ališah, Bijelonja, Drina, Mešić

Zrinjski: Pušić, Milićević, Zovko B., Zovko L., Čule, Pandža, Glavina, Blažević, Šakota, Marić, Čubela 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi