Pioniri Sarajeva demolirali GOŠK

Slavili sa 9:0

Pioniri Sarajeva demolirali GOŠK

Endin Čaušević

Pioniri Sarajeva danas su na domaćem terenu deklasirali GOŠK sa 9:0 u okviru 15. kola Premijer omladinske lige BiH.

Omladinci bordo kluba su danas odigrali fantastičnu utakmicu, te su protivnike ispratili kući sa čak devet golova u mreži. Sarajevo je povelo u sedmoj minuti golom Strahinje Pekića, a dvije minuta kasnije Nermin Bijelonja pogađa za 2:0.

Na treži gol se čekalo do 26. minuti, a ovaj put u listu strijelaca upisao se Muhamed Huskić. Četiri minute kasnje Ajdin Drina pogađa za 4:0, a u samom finišu prvog dijela svojim drugim golom Bijelonja je povisio na 5:0.

U drugom dijelu vidjeli smo još četiri gola, a zablistao je rezervista Dejan Simanić koji je upisao hat-trick. Još jedan gol za domaći tim postigao je Haris Ališah.

Premijer omladinska liga BiH, 15. kolo:

Sarajevo - GOŠK 9:0

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

Sarajevo: Hodžić, Mujkić, Demirović, Pekić, Drina, Ališah, Bijelonja, Nikolić, Huskić, Ivanković, Karić.

GOŠK: Pirija, Jakiša, Babić, Miličević, Andačić, Šipić, Martinović, Šuta, Jukić, Zekušić, Udženija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi