Kako sada stvari stoje...

Milan digao ruke od Zlatana Ibrahimovića

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović se proteklih sedmica mnogo povezivao sa povratkom u Milan.

Kako sada stvari stoje, od toga neće biti ništa jer će Ibrahimović gotovo sigurno ostati u MLS-u barem još jednu godinu. Šveđanin iza sebe ima izuzetno dobru premijernu sezonu u Los Angeles Galaxyju i nije pretjerano zainteresovan za promjenu sredine.

Rossoneri su bili zainteresovani da dovedu Ibrahimovića u januaru i to na polugodišnju posudbu sa opcijom produženja saradnje, ali posljednje informacije kažu da su čelnici Milana odustali od takve ideje.

Zlatan Ibrahimović je nedavno prokomentarisao navodni transfer u Milan, kada je poručio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Postoji interesovanje i nije tajna da me Milan želi. Neću reći ni ne, ni da. Vidjet ćemo. Ne bi mi smetalo ni da još jednu godinu provedem u Los Angelesu", rekao je tada proslavljeni fudbaler.

Zlatan Ibrahimović je u prvoj sezoni u MLS ligi odigrao 27 utakmica i postigao je 22 gola uz sedam asistencija, čime je pokazao da i sa 37 godina bez problema može dominirati u Sjedinjenim Američkim Državama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.