Iako je Kolašinac sinoć postigao autogol, Emery je bio vrlo zadovoljan njegovom igrom.

Bh. reprezentativac kriv za drugi gol Uniteda

Emery pred TV kamerama otkrio šta je poručio Kolašincu poslije meča: Slušaj me Seade...

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac sinoć je krivac za drugi gol Manchester Uniteda u remiju s njegovim Arsenalom na Old Traffordu (2:2).

Iako je Kolašinac ofanzivno odigrao vrlo dobar meč te je stvorio nekoliko prilika za prije svega Aubameyanga, jedna defanzivna greška je uticala na to da Manchester dođe do pogotka.

Trener Topnika Unai Emery nakon meča većinom je pričao upravo o Kolašincu kojeg je odlučio ohrabriti poručivši mu da je odigrao vrlo dobar meč.

"Sead Kolašinac je nakon meča imao spuštenu glavu, a ja sam mu prišao i rekao 'Seade, imao si veoma dobar meč. Ponudio si nam mnogo dobrih stvari, a to što ti se desilo u odbrani se naprosto događa...Moraš nastaviti raditi i ostati pozitivan'", poručio je Emery.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Arsenal je nakon sinoćnjeg remija ostao na petoj poziciji sa 31 bodom, a u narednom kolu će dočekati Huddersfield.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.