Život iz snova

Zovu je Kim: Striptizeta iz Srbije rodila djecu NBA zvijezdi, sada živi američki san

Sjajni košarkaš Oklahome Paul Goerge medijske stupce u posljednje vrijeme sve više puni, kako umijećem pod košem, tako i privatnim životom.

George slovi za jednog od najboljih košarkaša u američkoj NBA ligi, a za sjajne igre je u velikoj mjeri zaslužna i Daniela Rajić s kojom je zajedno već neko vrijeme. Svaki slobodni trenutak koji ima košarkaš provodi u društvu atraktivne crnke porijeklom iz Srbije, uz koju slavi, ali i lakše podnosi poraze.

Premda je danas njihov odnos idiličan, u prošlosti i nije bilo tako. Paul je upoznao Danielu kada je radila kao striptizeta, a nakon što je ostala trudna, nudio joj je da pobaci. U igri je bio silan novac, ali Daniela za to nije željela ni da čuje, već ja s njim završila na sudu i u međuvremenu rodila djevojčicu Oliviju. Sve turbulencije danas su iza njih, ljubav je pobijedila, štaviše dobili su i drugo dijete.

Danielu zbog linije i njene zadnjice često nazivaju srpskom Kim Kardashian, a kada pogledajte fotografije bit će vam jasno i zašto. Uz to sa NBA zvijezdom živi i život iz snova...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.