I dalje je jedna od najvećih NBA zvijezda, ali niko ga više ne prepoznaje
Foto: Twitter

Šta se desilo Paulu Georgeu?

I dalje je jedna od najvećih NBA zvijezda, ali niko ga više ne prepoznaje

Tek mala promjena imidža nekada može potpuno promijeniti izgled jednog čovjeka, pa je takav slučaj i sa velikom NBA zvijezdom - Paulom Georgeom.

Paul George je u NBA ligu stigao 2010. godine kada su ga desetim pickom na Draftu izabrali Indiana Pacersi i od tada je gotovo stalno nosio, kraću ili dužu, bradu.

Ipak, ovaj sjajni košarkaš se sada odlučio obrijati, a njegova slika bez brade je ubrzo postala hit na društvenim mrežama, pošto je bez svog "zaštitnog znaka" George gotovo neprepoznatljiv.

Inače, George je prošlog ljeta, nakon sedam godina, napustio Pacerse, te je danas saigrač sjajnog Russella Westbrooka u OKC-u.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi