NBA igrač  čeka dijete sa striptizetom iz Srbije

Riješili su nesuglasice

NBA igrač čeka dijete sa striptizetom iz Srbije

O. Lekić

Američki košarkaš Paul Goerge, koji brani boje Indiane Pacers, ponovo će dobiti dijete sa striptizetom Danijelom Rajić. 

Paul i Daniela su se upoznali u SAD-u prije nekoliko godina. Imali su burnu ljubavnu vezu, a nakon što je striptizeta porijeklom iz Srbije ostala u drugom stanju, ponudio joj je milion dolara kako bi je nagovorio na pobačaj. 

Budući da je Daniela to odbila, George je u međuvremenu tvrdio kako dijete nije njegovo, a da bi dokazala da govori istinu, atraktivna striptizeta je sama platila DNK analizu koja je potvrdila njene tvrdnje. 

Goerge je zatim tužio Danijelu i tražio potpuno skrbništvo nad djetetom. Dugo su se provlačili na sudu da bi se na kraju složili i zajedno sudjelovali u životu male Olivije, a cijela priča je dobila nastavak. 

Par je vrlo brzo riješio sve nesuglasice, jer se Daniela pohvalila kako je ponovo trudna sa poznatim košarkašem. Što je prošlo, prošlo je. Ljubav je pobijedila. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti