Srbijanac ostao u bolnici

Nakon sinoćnje horor povrede Dortmund poslao poruku podrške Subotiću

Srbijanski defanzivac Neven Subotić sinoć je doživio vrlo nezgodnu povredu u susretu St. Etiennea i Bordeauxa. 

Subotić je nakon jednog susreta sa golmanom svoje ekipe dobio udarac koljenom u glavu nakon čega je u jednom trenutku ostao bez svijesti, a sam prizor je bio vrlo ružan jer je bilo mnogo krvi na njegovom licu.

On je nakon toga napustio igru te je prevežen u bolnicu gdje će ostati nekoliko dana na pretragama, a danas mu je stigla podrška iz bivšeg kluba - Borussije Dortmund.

"Želimo brz oporavak Nevenu Subotiću. Znamo da si borac i nadamo se da ćemo te uskoro ponovo vidjeti na terenu", navodi se na zvaničnoj Twitter stranici Milionera.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Svemu dodajmo da još uvijek nije poznato koliko dugo će Subotić odsustvovati sa terena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.