Hamšik: Barca i Real su mi uvijek bili zanimljivi, ali ne žalim što sam ostao u Napoliju

Vezista Napolitanaca

Hamšik: Barca i Real su mi uvijek bili zanimljivi, ali ne žalim što sam ostao u Napoliju

Iskusni vezni fudbaler Napolija Marek Hamšik dao je vrlo zanimljiv intervju za njemački Bild u kojem je između ostalog govorio o transferu u Dortmund, igranju za Napoli, svojoj frizuri itd. 

Podsjetimo, Hamšik je član Napolija još od ljeta 2007. godine kada je stigao iz Brescije i od tada je postao prava legenda kluba. Ipak, u posljednje vrijeme igra sve manje, a prošlog ljeta je trebao napustiti klub i preći u Borussiju Dortmund. U razgovoru za Bild je otkrio zašto se to nije desilo.

"Pregovarao sam sa Borussijom, istina je. Pregovori ipak nisu bili tako laki i rečeno mi je da Borussia prvo mora da proda neke igrače kako bi me dovela", poručio je Hamšik koji je također govorio o Realu i Barceloni.

"Barcelona i Real su mi uvijek bili zanimljivi, ali ne žalim što tamo nisam igrao, opet bih napravio isti izbor".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prokomentarisao je i svoju famoznu frizuru koja mu je zaštitni znak od početka karijere.

"Ujutru su mi potrebne dvije ili tri minute kako bih stavio gel. Kosa mi je zaštitni znak i držat ću je ovakvom do kraja karijere", rekao je Hamšik.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi