Užasne slike iz Francuske: Neven Subotić ostao bez svijesti nakon "letećeg koljena"
(Foto: Screenshot) Neven Subotić je odvezen u obližnju bolnicu gdje će proći detaljne pretrage i gdje će mu biti ukazana potrebna pomoć

Teška povreda iskusnog defanzivca

Užasne slike iz Francuske: Neven Subotić ostao bez svijesti nakon "letećeg koljena"

U Francuskoj se trenutno igraju utakmice 16. kola Ligue 1, a jedan od zanimljivijih susreta je svakako i onaj Bordeauxa i St. Etiennea.

Nakon prvih 45 minuta u Bordeauxu rezultat je bio 1:1, ali sve je palo u drugi plan nakon grozne povrede Nevena Subotića.

Defanzivac St. Etienna je bio u skoku kada je na njega naletio golman njegove ekipe i koljenom ga udario direktno u glavu.

Nekadašnji defanzivac Borussije je momentalno izgubio svijet, a u pomoć mu je pritekla medicinska ekipa St. Etiennea.

Subotić je tako svoj današnji nastup završio u 29. minuti, a nakon što je koliko-toliko došao sebi odvezen je na dodatne preglede.

Nadajmo se da će sa iskusnim fudbalerom sve biti u redu.

Top Komentari

izvoristine
Ja glupog i ludog golmana. Za ovakve budale nije nogomet vec neki borilacki sport.
32 2
Benjamingst
Treba igrac u obrani nisiti sljem kad vidis kako goloman moze da povrijedi igraca cak I da ga ubije. Brz oporavak Suboticu.
23 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi