Treneru rimskog tima Eusebiju Di Francescu se itekako ljulja stolica u Romi i svaki kiks koji napravi je dodatni minus (Foto: EPA)

Bez Edina Džeke

Samo Roma na ovakav način može ostati bez tri boda: Vučici ni dva igrača više nisu bila dovoljna!

Midhat Šljivak

Roma je u 15. kolu italijanske Serije A gostovala na Sardiniji, a na kraju je u nevjerovatnoj završnici ostala bez pobjede (2:2).

Iako su lišeni usluga prvog napadača Edina Džeke, tim Eusebija Di Francesca je večeras na Sardiniji imao tri boda, ali su ih na kraju izgubili u posljednjim sekundama.

Do vodstva Vučica stiže u ranoj fazi meča. Igrala se 14. minuta kada je Bryan Cristante pogodio za prednost od 0:1.

Kada je Aleksandar Kolarov potom zabio za 0:2 iz slobodnjaka u 41. minuti, činilo se kako će Roma na kraju lagano da se izbori sa današnjim rivalom, ali na kraju zakomplikovali stvari.

Cagliari je u 85. minuti golom Ionite smanjio na 1:2, a ludilo je nastalo u sudijskoj nadoknadi. Farago i Srna su isključeni kod domaćih, ali u posljednjem napadu na utakmici Sau pogađa za 2:2 i Roma je na nevjerovatan način ostala bez tri boda.

Serie A, 15. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cagliari - Roma 2:2

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti