Novinari ponovo pitaju Monchija o prodaji Džeke Realu: Ma, to su samo špekulacije!

Sportski direktor Rome otkrio

Novinari ponovo pitaju Monchija o prodaji Džeke Realu: Ma, to su samo špekulacije!

Sportski direktor Rome Monchi ponovo je morao novinarima odgovarati na pitanja o eventualnom odlasku Edina Džeke iz kluba.

Podsjetimo, posljednjih sedmica se u Rimu sve više špekuliše o tome kako Dijamant i Roma ne mogu pronaći zajednički jezik kada je u pitanju potpis novog ugovora, pa se pisalo kako bi Džeko mogao pronaći utočište u Premiershipu.

Također, u španskim medijima se pojavila informacija da je i Real Madrid zainteresovan za Džeku, ali Monchi poručuje da su sve to samo špekulacije.

"Ne, nisam ni s kim pričao o prodaji Džeke. To su samo špekulacije", rekao je sportski direktor Rome.

Podsjetimo, Džeko je povrijeđen već nekoliko dana i propustio je dva posljednja meča svog tima, a navodno bi se trebao vratiti krajem ovog mjeseca.

Vjeruje u Schicka i Di Francesca

Monchi je nedavno poručio kako on i klub još uvijek imaju povjerenje u rezervnog napadača Patrika Schicka.

"Naše povjerenje u Schicka je nepromjenjeno. Istina je da nema konstantnosti, ali ima veliki kvalitet i siguran sam da će uskoro postati važan igrač Rome".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, ukazao je i povjerenje i treneru Di Francescu za kojeg su italijanski novinari pisali da je pred otkazom.

"Rekao sam već mnogo puta da je naše povjerenje u trenera jednako kao prije 18 mjeseci kada smo ga doveli. Roma je od tada završila na trećem mjestu u Seriji A i igrala je polufinale Lige prvaka. Nikada nije samo jedna osoba odgovorna za rezultate. Njegov način rada ostaje isti i dan danas kao i naše povjerenje u njega".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harisss
Kada se sve uzme i sabere u 18 godina ovog stoljeca Dzeko je najisplativiji igrac Rome. Totti. Ne, on je samo ikona vucice ponajvise zbog vjernosti maticnom klubu. Zato Monchi, pamet u glavu!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi