Lukaku je ove sezone odigrao 21 meč za Crvene đavole i postigao svega šest golova.

Izgubio loptu ama baš svaki put

Pogledajte svaki potez Lukakua protiv Valencije: Ovo je napadač od 85 miliona eura...

Fudbaleri Manchester Uniteda odigrali su u srijedu navečer jednu od najlošijih utakmica ove sezone.

Popularni Crveni đavoli su izgubili na gostovanju kod Valencije sa 2:1 u okviru Lige šampiona, a jednu od lošijih partija, ako ne i najlošiju u karijeri pružio je Belgijanac Romelu Lukaku.

Belgijski Proximus 11+ objavio je video u kojem je kompilacija svih Lukakuovih poteza tokom susreta protiv Valencije i koji jasno pokazuje kakvu je utakmicu zapravo odigrao.

Lukaku je svaki, ali baš svaki put, izgubio loptu. Ili je bio u pitanju pogrešan pas, izgubljen duel ili slab prijem lopte. Uglavnom, nije bio apsolutno ni od kakve koristi za svoj klub.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Da ne dužimo dalčje, pogledajte video i sve će vam biti jasno:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.