Najgorih 11 grupne faze Lige prvaka
Mnogi poznati fudbaleri su potpuno razočarali u grupnoj fazi Lige prvaka. Dobar dio njih se oprostio od nastupa, a drugi će imati novu šansu (Foto: EPA)

Oni su potpuno zakazali

Najgorih 11 grupne faze Lige prvaka

M. Šljivak

Grupna faza Lige prvaka završena je utakmicama 6. kola koje su odigrane u utorak i srijedu. Saznali smo imena putnika u osminu finala, trećeplasirani timovi takmičenje nastavljaju u Evropskoj ligi, a osam klubova se oprostilo od Evrope za ovu sezonu

Mnogi poznati fudbaleri su razočarali u dosadašnjem dijelu Lige prvaka, čak i oni čiji su timovi prošli u narednu fazu takmičenja, a ovo je 11 fudbalera koji su se najslabije pokazali u grupnoj fazi takmičenja.

1/12 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi