Redsi nikada nisu bili veći favoriti

Ovo se još nije desilo uoči najvećeg engleskog derbija, a igra se od 1894. godine

Sutra (17:00h) je na rasporedu najveći engleski derbi, duel Liverpoola i Manchester Uniteda i nikada nije bilo jasnije ko je favorit.

Liverpool na svom Anfieldu dočekuje velikog rivala u sjajnom raspoloženju, kao lider Premier lige. Sa druge strane, teško se sjetiti kada je United igrao lošije, pa je Liverpool veliki favorit.

Na Otoku se priča da nikada Liverpool u historiji najevećeg engleskog derbija nije bio veći favorit i da kvota na Redse u sudaru sa Manchester Unitedom nikada nije bila manja, a ova dva rivala se sastaju još od davne 1894. godine.

Sistem kladiničarskih kvota tada sigurno nije bio u istom obliku, ali zaista se teško sjetiti da je nekada United bio ovoliki autsajder protiv najljućeg rivala.

I kladionica MOZZART smatra ekipu Liverpoola izrazitim favoritom i kvota koja je ponuđena to jasno pokazuje. Sve kvote kladionice MOZZART za duel Liverpool i Manchester Uniteda pogledajte OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.