Zahvalio se Tuzlacima na korektnosti

Ništa od dolaska na Tušanj: Mirel Ibrahimović neće potpisati za FK Sloboda · Saznajemo

Endin Čaušević

Mladi napadač Mirel Ibrahimović prije nekoliko dana dogovorio je saradnju s tuzlanskom Slobodom, no od njegovog dolaska na Tušanj neće biti ništa.

Ovaj 22-godišnji napadač je prije nekoliko dana bio na razgovoru s čelnicima Slobode i za SportSport.ba je potvrdio da je dogovorio dvogodišnju saradnju, no od Ibrahimovićevog dolaska u ovaj klub neće biti ništa.

Menadžer ovog napadača potvrdio je za SportSport.ba da Ibrahimović ipak neće potpisati za Slobodu. Prema riječima menadžera Ibrahimović se zahvalio tuzlanskom klubu na korektnosti, ali na kraju je odlučio da sreću potraži u nekoj drugoj premijerligaškoj ekipi gdje želi pokazati da je spreman za premijerligaški fudbal.

Ibrahimović je posljednji angažman imao u dresu Tuzla Cityja kojeg je napustio u januaru ove godine, te je još uvijek bez kluba. Pored ovog tima nastupao je još za Bosnu iz Kalesije gdje je i ponikao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.