5

Komentari (5)

FreedomBH
Jako glupo razmisljanje,neki drugi klub u pl. Jedini razlog sto ne Sloboda je razumjet Tuzla City,al ko to danas gleda.Ocigledno on puca daleko ako misli odmah Zeljo il' Sarajevo,za mene jako glup potez to ce mu bit pocetak a I kraj karijere. Umjesto da se dokaze upravo na svom Kantonu,a I blize mu je. Sloboda je taj klub sto mu je mogla bit odskocna dacka za napredak,jako dobar trener,mladji igraci dobijaju sanse. Sretno kako god.
K79
problem je gospodin Husic koji se neće nikad pomiriti što je napustio slobodu, za ko god iz TC i pomisli da potpiše za Slobodu on mu prijeti i njemu i njegovom menadzeru, to je već odavno postala ustaljena praksa, dok glumi pošteno nevinasce druga strana medalje je totalno drugačija !
FreedomBH
Razumljivo da su menadzeri,al moras biti bez imalo mozga da ti " oni " kroje sve,uostalom I zivot.
Tarik
Nisam siguran, ali mislim da je ovaj momak igrao za mladu reprezentaciju kada je bio član Sloge i bio možda jedini reprezentativac iz Prve Lige FBiH (Vjerovatno je to i Husić malo gurao). Takođe je bio i prvi strijelac te ekipe i iako je imao važeći ugovor pustili su ga bez problema da ide živjeti van BiH. Ako oni koče taj transfer onda ih se donekle može i razumjeti. Kod Nalića bi sigurno dobro napredovao, ali nije Nalić Sloboda! Ko igra u Slobodi stanuje uglavnom pod kirijom kod tog direktora, bar su tako igrači Slobode iznosili. Oni koji tu stanuju dobijaju prvi plate...Taj Husić možda i radi nešto iz ljubomore Slobodi, ali ne zaboravi da zahvaljujući njemu se o Slobodi priča kao članu Premijer Lige. Prozivali ste ga da je SDA-ovac, a tip vam vrati petokraku na grb! Kada je bio predsjednik Slobode sudski izvršitelji su visili na Tušnju i plijenili sve što su mogli, a kada je otišao nema ni njih više (ko ih je slao?). Grad nikada nije ispošovao dogovor i dao u onoj visini sredstva u kojoj je obećao, a ovome redovno prebacuju i još njegova firma od poduzimatelja posta gotovo glavni izvođač svih građevinskih radova po gradu...
niko nikovic
cirkus kakav je samo kod nas moguć, a da bi cirkus bio veci, niko nikakve razloge ne navodi, zašto je propao angazman.Svašta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.