Mirel Ibrahimović: Velika je čast što sam došao u FK Sloboda
Mladi napadač je imao zapaženu ulogu u redovima Sloge i u dvije sezone je odigrao 40 utakmica i postigao je 21 gol

Napadač dogovorio saradnju sa ekipom iz Tuzle

Mirel Ibrahimović: Velika je čast što sam došao u FK Sloboda

Midhat Šljivak

Napadač Mirel Ibrahimović (22) u naredne dvije godine će nositi dres tuzlanske Slobode.

Dvadesetdvogodišnji fudbaler večeras je sa predsjednikom FK Sloboda Senadom Mujkanovićem dogovorio saradnju i pojačaće konkurenciju u napadu tima sa Tušnja.

Ibrahimović je za SportSport.ba kratko istakao da mu je velika čast što će u budućnosti nositi dres Slobode.

"Dogovorio sam sve sa Slobodom. Sutra treba da se ozvaniči ta saradnja. Čast mi je što sam došao u veliki klub i nadam se da ću opravdati povjerenje koje su mi ukazali ljudi sa Tušnja. Također, nadam se da ćemo zajedno sa navijačima imati mnogo razloga za slavlje u nastavku sezone", rekao je Ibrahimović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ibrahimović je karijeru počeo u FK Bosna Kalesija, a zatim je uspješno nosio dres Sloge iz Simin Hana u Prvoj ligi Federacije BiH.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ceSoloInter
jel ovo onaj sto ga je zenska odvukla u inozemstvo sa ambicijom da postane moler :)
36 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi