Raheem Sterling je imao neobičnu sedmicu; najprije je doživio rasističke uvrede u Londonu, a jučer je igrao iako ga greškom nije bilo u zvaničnom zapisniku, no svejedno je zabio gol i asistiroa Jesusu

Raheem Sterling poput duha

Ušao i izdominirao, a nije ga uopće ni bilo u zapisniku!

Edmir Škorić

Manchester City je jučer s 3:1 razbio Everton i ponovo preuzeo vrh tabele u Premier ligi.

Građani su još jednom na Etihadu lagano došli do pobjede, a strijelac jednog gola i asistent Gabrielu Jesusu bio je rezervista Raheem Sterling.

Engleski reprezentativac je odigrao sjajno po ulasku igru, a kasnije je Pep Guaridola sipao komplimente na račun omalenog krilnog napadača koji je na Stamford Bridgeu kolo ranije bio žrtva rasizma.

Međutim, zanimljivo da je Sterling nedostajao u zapisniku koji je na Etihadu podijeljen novinarima i gostima u VIP salonu. Na klupi su bili rezervni golman Murić, John Stones, Sergio guero, Kevin De Bruyne, Oleksandr Zinchenko i Phil Foden, a Sterling se nije našao u zapisniku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, očigledno je bila samo greška u štampariji, Sterling je uredno uvršten u sistemu u sastav Ciyja, a klupana kojooj su Aguero, De Bruyne i Sterling najviše odmaže igračima popularnog Premier liga Fantasyja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.