Vučica prošla odlično

Mediji izvijestili o radovanju u kampu nakon žrijeba, Romin admin reagovao u svom stilu

Danas su u Nyonu izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka. Dobili smo nekoliko sudara velikana, dok su neki prošli nešto laške.

Roma tako, barem na papiru, nije mogla proći bolje s obzirom da će se za četvrtinu finala boriti sa Portom.

Nedugo nakon žrijeba poznati italijanski sportski novinar Tancredi Palmeri je prenio navode italijanskog Skyja o oduševljenju ishodom žrijeba u Rominom kampu u Trigoriji.

"Sky Italy izvještava o glasnim uzvicima i slavlju u Rominom trening kampu kada su igrači vidjeli da je izvučen Porto", napisao je Palmeri, da bi admin zvanično Rominog twittera u karakterističnom šaljivom stilu poručio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Jako je teško za igrača da vrište i slave kada ekipa danas uopšte nije u Trigoriji... Ovo bi mogla biti kasna nominacija za nagradu godine 'Ovo se nije desilo'?".

Vrištali od sreće ili ne, fudbaleri Rome mogu biti izuzetno zadovoljni onime što im je žrijeb u Nyonu donio.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.