Pepe na meti Topnika

Arsenalov desni bok dobija "turbo pogon"?

Unai Emery je i dalje u potrazi za pojačanjima koja bi vratila Arsenal na staze stare slave, a jedno od potencijalnih je i senzacija francuskog šampionata.

Lille i dalje drži drugo mjesto na tabeli Ligue 1, a jedan od najzaslužnijih za to je sigurno Nicolas Pepe, reprezentativac Obale Slonovače.

Upravo se ovaj sjani 23-godišnjak našao na meti Arsenala i navodno je jako blizu potpisa Topnike već u januaru.

Jasno je da Arsenal neće proći jeftino ukoliko želi osigurati usluge ovog sjajnog desnog krila, s obzirom da je Pepeova vrijednost drastično skočila nakon njegovih igrara u prvom dijelu ove sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nicolas Pepe je ove sezone osigrao 18 prvenstvenih utakmica za Lille, postigao je 12 golova i dodao sedam asistencija, a špekuliše se da su Francuzi spremni pregovarati s Arsenalom ukoliko su Topnici voljni izdvojiti oko 50 miliona eura za njihovog sjajnog fudbalera.

Inače, sjajnog ofanzivca Lillea osim tehnike i njuha za gol karakteriše i izuzetna brzina, pa bi Arsenal sa njim i Aubameyangom u ekipi imao pravi "turbo" napad...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.