Hladan tuš za Emeryja: Ostao bez Kolašinca sat pred meč protiv Southamptona

Bh. fudbaler lakše povrijeđen

Hladan tuš za Emeryja: Ostao bez Kolašinca sat pred meč protiv Southamptona

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala igraju danas u gostima protiv Southamptona u okviru 17. kola engleskog Premiershipa.

Trener gostujućeg tima Unai Emery našao se u velikim problemima pred današnji duel jer je ostao gotovo bez cijele odbrane. Od ranije se znalo da je povrijeđen Holding, a zbog žutih kartona van konkurencije danas su Mustafi i Sokratis.

Očekivalo se da će bh. reprezentativac Sead Kolašinac zaigrati danas nešto defanzivnije, no Emery je dobio hladan tuš nakon zagrijavanja. Naime, Kolašinac je osjetio bol u butnom mišiću i odlučeno je da on neće biti u konkurenciji za ovaj meč.

Arsenal je to potvrdio na zvaničnoj Twitter stranici, a nema još informacija o težini povrede. Ipak, čini se da nije ništa strašno, te da Emery jednostavno nije želio ništa rizikovati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

avatar
Stvarno nema veceg baksuza od njega
15 8
Ibro
Pojacaj napad sta ce ti odbrana
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti