Za dvije i pol godine - 600.000 funti

Cijena? Sitnica! Zavirite u apartman u kojem je živio Mourinho u Manchesteru

Jose Mourinho i otkaz koji je dobio u Manchester Unitedu tema su broj jedan u engleskoj javnosti.

Portugalac je u maju 2016. godine preuzeo Manchester United, očekivalo se da će pod njegovim vodstvom titula konačno doći na "Old Trafford", međutim kako su rezultati izostali, pogotovo u posljednje vrijeme, razloz je bio i očekivan.

O Mourinhovom periodu u Manchester Unitedu danas se u Engleskoj piše sve i svašta. Raskid saradnje s njim koštao je Manchester United skoro 24 miliona funti, dok su Crveni đavoli morali uz to platiti i dodatnih 600.000 funti i to, pazite sad, za hotelski smještaj koji je Mourinho nabio u svom mandatu.

Mourinho je živio u luksuznom apartmanu hotela "Lowry" čiji se interijer sada pojavio i u javnosti i mora se priznati da je baš poput kraljevskog.

No, to je samo apartman. Čekaju se cifre za ostale stvari koje je Mourinho koristio koje bi mogle biti još i veće.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.