Trener Reala prokomentarisao glasine

Solari se ne boji Mourinhovog dolaska u Real

Nakon višesedmičnih nagađanja Jose Mourinho je jučer i zvanično dobio otkaz u Manchester Unitedu.

Prijevremeni raskid saradnje Mourinho je vrlo dobro naplatio, nezvanično je dobio više od 25 miliona eura otpremnine, a čini se kako portugalski strateg neće dugo ni tragati za novim angažmanom.

Tako El Mundo tvrdo da bi Mourinhova nova-stara destinacija mogao postati Real Madrid, kojeg je prethodno vodio u razbodlju od 2010. do 2013. godine, a Posebni je navodno obavio i razgovore sa Florentinom Perezom s kojim je ostao i dobrim odnosima i nakon što je napustio Madrid.

Takvi natpisi došli su i do sadašnjeg Realovog trenera Santiaga Solarija, ali on se i ne plaši baš da bi mu Mourinho mogao "oteti" posao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U javnosti se svakodnevno pojavljuju razne vijesti o Realu. Kada radite u klubu takvog renomea morate da naučite da se nosite s glasinama. Ja se trudim da samo radim svoj posao najbolje što mogu", rekao je Solari.

Real je ranije pod Mourinhovim vodstvom osvojio tri trofeja - prvenstvo, Kup Kralja i španski Superkup.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.