Tajni sastanak u Unitedu: Samo dvojica igrača glasala za ostanak Mourinha

Slaba, skoro nikakva podrška za Portugalca

Tajni sastanak u Unitedu: Samo dvojica igrača glasala za ostanak Mourinha

Britanski Daily Mirror otkriva da su u Mourinhovoj smjeni učestvovali i fudbaleri Manchester Uniteda i to direktno.

Navodno je podpredsjednik slavnog kluba sa Old Trafforda Ed Woodward zakazao tajni sastanak sa igračima kako bi čuo njihovo mišljenje treba li dati otkaz Mourinhu.

Od svih fudbalera Manchester Uniteda, samo su dvojica glasala za Mourinhov ostanak dok su svi ostali smatrali da je zaslužio da bude smijenjen.

Za Mourinhov ostanak su glasali samo Romelu Lukaku i Nemanja Matić, dvojica fudbalera koje je upravo Portugalac doveo na Old Trafford.

Također, navodno su fudbaleri Manchester Uniteda čak i proslavljali Mourinhov otkaz. Slavlje je predvodio Pogba, koji je bio u lošim odnosima sa svojim dojučerašnjim trenerom, a kada je Woodward javio novosti, sjajni veznjak je "nabacivao" (high-five) svojim saigračima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Niko ne želi vidjeti da neko ostaje bez posla, ali na treningu je bila potpuno drukčija atmosfera nego inače. Igrači su se smijali, bili su sretni, a atmosfera se u jednom danu promijenila kao dan i noć", rekao je izvor iz Uniteda za Mirror.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alkma
Mogu dovesti koga hoce oni imaju prosjecne igrace tako da nikakav napredak u njihovoj igri ja nevidim
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi