Sjajnog veznjaka je nesportski način života vjerovatno koštao i mnogo bolje karijere od ove koju je imao (Foto: EPA)

Ostao bez velike sume novca

Nainggolanu ukrali 150.000 eura

Midhat Šljivak

Fudbaler Intera Radja Nainggolan na bizaran način je ostao bez 150.000 eura.

Lopovi su iskoristili neopreznost i nesportski način života belgijskog fudbalera, te su se dokopali čekova koje koristi. Uspjeli su ih falsifikovati i inkasirali su 150.000 eura.

Naiggolan je nakon svega završio u policijskoj stanici. U njegovoj pratnji je bio i čovjek iz Intera, a tokom rješavanja ovog slučaja otkriveno je i kako je belgijski fudbaler imao velike kockarske gubitke u kasinu u Monte Carlu.

Dugovi su nastali prethodnog ljeta, odnosno u augustu ove godine, a navodno je izgubio ogromnu svotu novca.

Nainggolan je u prošlosti često trpio kritike zbog nesportskog načina života. Međutim, nikad ga se nije odrekao, pa je zato precrtan u reprezentaciji Belgije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.