Dvojica skupocjenih veznjaka na meti Intera

Nerazzurri već razmišljaju o pojačanjima za narednu sezonu

Dvojica skupocjenih veznjaka na meti Intera

Inter je u potrazi za pojačanjima koja će mu pomoći da u nastavku sezone zadrži poziciju koja će ga ponovo odvesti u Ligu prvaka.

Ipak, planiraju se i pojačanja za naredno ljeto, a Nerazzurri čini se pucaju visoko kada je sezona 2019/2020 u pitanju i spremni su dobro odriješiti kesu. Naime, Inter je posljednje četiri godine operisao pod restrikcijama Finansijskog Fiar Playja, ali se na Giuseppe Meazzi nadaju da će se istih konačno "otarasiti" u julu naredne godine.

Upravo za naredno ljeto spremaju i jedno veliko pojačanje u veznom redu.

Prema pisanju Corriere dello Sporta, izvršni direktor Giuseppe Marotta i sportski direktor Piero Ausilio će se fokusirati upravo na dovođenje kvalitetnog pojačanja u veznom redu za narednu sezonu.

Navodno su trenutno u fokusu Nerazzurra Realov Toni Kroos i veznjak Lazija Sergej Milinković-Savić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Otkupna klauzula Tonija Kroosa u Realu je 300 miliona eura, ali je jasno da Inter neće toliko platiti za njemačkog defanzivca ukoliko eventualno dođe do transfera.

Također, predsjednik Lazija Lotito je u prošlosti isticao kako ne misli pustiti SMS-a za manje od 150 miliona eura, ali je nakon ove polusezone jasno da će njegov eventualni transfer ipak koštati puno manje, a srbijanski veznjak bi narednu sezonu mogao dočekati upravo u dresu Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rinaka
Opaaa s Vidala i Modrica na krosa i Savica..napreduju..??
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti