Italijani produžili januarski prelazni rok
Odluka će sasvim sigurno obradovati italijanske klubove koji imaju jasne namjere u januarskom prelaznom roku (Foto: EPA)

Imaće 13 dana više na raspolaganju

Italijani produžili januarski prelazni rok

Midhat Šljivak

Čelnici italijanske Serije A odlučili su da produže zimski prelazni rok.

Iako je planirano da se u januaru u Seriji A transferi završe do 18. januara u 20 sati, danas je donijeta odluka da se zimski prelazni rok produži do 31. januara.

Tako će italijanske ekipe imati čitav mjesec da pokušaju dodatno pojačati svoje redove pred nastavak sezone, gdje nas čekaju sasvim sigurno velika uzbuđenja.

Posebno će se ovom obradovati italijanski velikani koji su dobili više prostora da se takmiče za potpise istinskih pojačanja, a jača liga je sasvim sigurno i cilj čelnika Serije A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Ligama petice prelazni rok traje do 31. januara, ali od ovog prelaznog roka gotovo niko ne očekuje velike stvari.

Ipak, očekuje se da će biti promjena unutar ekipa. Dosta njih ima namjeru da se pojača, a vidjećemo kako će sve na kraju završiti i da li će Serije A dobiti još neko poznato ime.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi