Ramosu se ne dopada to što ljudi ponovo spominju Mourinha i na taj način se ne poštuje Solari

Stoper Reala je bio direktan

Ramos: Zar je moguće da još govorite o Mourinhu?

Edmir Škorić

Jose Mourinho je napustio Manchester United, pa se odmah počeo povezivati sa bivšim klubovima Interom i Real Madridom.

Priča o njegovom mogućem povratku u Real Madrid možda se i dopada određenom dijelu navijača i igrača, ali Sergiju Ramosu definitivno ne.

"Niko ne može reći koga bismo željeli za trenera. Kapiteni nemaju takvu vrstu odluke. Mi smo već pet godina bez Mourinha, a još uvijek govorite o njemu, iako smo sve osvojili. Solari je naš trener i moramo da ga poštujemo", jasno je poručio kapiten Kraljeva Sergio Ramos.

Zatim je stoper Reala došao do opšteg zaključka...

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Madrid je imao mnoge vrste trenera: neki su osvojili više, neki manje, postoje krugovi koji počinju i završavaju. Koji god trener stigao, mi igrači smo nastojali da ispoštujemo sve njegove zamisli i naredbe", istakao je Ramos.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.