Alexis zaradio 20.000 funti zbog otkaza Mourinhu: Rekao sam ti, samo je trebalo strpljenje
Alexis Sanchez je jedan od najplaćenijih fudbalera na svijetu, a United mu na sedmičnom nivou isplaćuje više od pola miliona funti

The Sun otkrio poruku koja je stigla na Rojov broj

Alexis zaradio 20.000 funti zbog otkaza Mourinhu: Rekao sam ti, samo je trebalo strpljenje

M. Šljivak

Fudbaler Manchester Uniteda Alexis Sanchez kladio se sa saigračem Marcosom Rojom da će Jose Mourinho dobiti otkaz na klupi Crvenih đavola.

Čileanac koji se nije naigrao kod Portugalca od dolaska iz Arsenala u januaru ove godine, očigledno je jedva čekao da Posebni ode, pa se čak odlučio i kladiti sa Rojom u 20.000 funti.

The Sun je došao do poruke koju je Roju poslao Alexis nakon što je Mourinho dobio otkaz, a u kojoj je pisalo.

"Rekao sam ti. Samo je trebalo strpljenje. Rojo, duguješ mi 20.000 funti", napisao je Alexis Sanchez.

Poruka je argentinskom fudbaleru došla odmah nakon što je Mou dobio otkaz, a s obzirom na to da je Sanchez dan po odlasku bivšeg menadžera proslavio i 30. rođendan, očigledno je imao dvostruki razlog za slavlje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Alexis trenutno odmara u Čileu gdje se usput oporavlja od povrede, a na teren bi se trebao vratiti u januaru.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi