Moggi otkriva gdje će Allegri i Zidane
Interesantne informacije ima kontroverzni direktor koji je nekada bio glavni za sve u italijanskom fudbalu (Foto: EPA)

Nekadašnji direktor Juventusa javno objavio

Moggi otkriva gdje će Allegri i Zidane

M. Šljivak

Nekadašnji direktor torinskog Juventusa Luciano Moggi otkrio je italijanskim medijima veoma zanimljive informacije do kojih je došao.

Čovjek koji je nekada žario i palio evropskim terenima u ulozi direktora giganta iz Torina objavio je zanimljive podatke, a tvrdi da će od ljeta novi posao imati aktuelni trener Bianconera Massimiliano Allegri, te Zinedine Zidane.

Moggi tvrdi da će Allegri narednog ljeta preuzeti madridski Real, a da će ga na klupu torinske Stare dame zamijeniti legendarni Zinedine Zidane.

Allegri je već ranije bio želja čelnika Reala, ali na kraju je za trenera izabran Julen Lopetegui i to nakon što je upravo Zidane napustio klupu Kraljeva. Moggi sada tvrdi da je ovakav ishod gotova stvar i da će uskoro biti sve poznato.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Moggi je kao direktor Juventusa napravio mnoge velike transfere. Među njima je i prodaja Zidanea Realu 2001. godine za rekordnih 73,5 miliona eura, ali je otišao iz fudbala nakon velikog skandala o namještanju utakmica Calciopolija.

Doživotno mu je zabranjen rad u fudbalu, ali je uvijek veoma interesantan sagovornik koji ima zaista veliki broj pravih informacija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi