United slavio ubjedljivu pobjedu, navijači već prebolili Mourinha.

United nakon odlaska Mourinha slavio ubjedljivu pobjedu

Matić: Ne postoji odgovor na to pitanje, ne znam šta se desilo

Samir Mlaćo

Portugalac Jose Mourinho je prije par dana dobio otkaz u Manchester Unitedu, a na njegovo mjesto je došao Ole Gunnar Solskjaer koji je debitovao pobjedom od čak 5:1 kod Cardiffa.

United je pružio sjajnu partiju i čini se da je Crvenim đavolima mnogo pomogao odlazak Portugalac, a srbijanski veznjak Nemanja Matić, jedan od onih koji je navodno bio za ostanak Mourinha.

"Ne znam što se promijenilo u Cardiffu. Na to pitanje ne postoji odgovor no sigurno je da moramo nastaviti ovim putem i boriti se za ponoviti isto. Naravno da igrači moraju preuzeti odgovornost, rekao sam to i nakon poraza u Liverpoolu. Moramo igrati bolje kako bi ostvarivali pobjede", prokomentarisao je Matić subotnju pobjedu.

Još jednom je prokomentarisao odlazak Mourinha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To je nogomet i u njemu se otkazi događaju. Znamo također da nije sve menadžerova krivica kad rezultati nisu dobri", jasan je bio Matić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.