Na Old Trafford stiže velika ponuda za Rashforda?
Od debija za prvi tim 2015. godine Rashford je odigrao ukupno 144 utakmice i postigao je 37 pogodaka (Foto: EPA)

Barca zainteresovana za napadača

Na Old Trafford stiže velika ponuda za Rashforda?

Midhat Šljivak

Mladi napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford (21) navodno bi mogao napustiti tim sa Old Trafforda.

Prema pisanju engleskih medija, interes za 21-godišnjeg reprezentativca Engleske pokazuje Barcelona i očekuje se da katalonski velikan pošalje i službenu ponudu za ovog fudbalera.

Pred Rashfordom je svakako tek prava karijera. Već je dugo u prvom timu Uniteda i navodno je i on često razmišljao o odlasku u posljednje vrijeme.

Ipak, ako United i prista prodati mladu zvijezdu, Barcelona će morati da izdvoji popriličnu sumu novca za Rashforda. Ta cifra je veća od 50 miliona funti, koliko je navodno za ovog napadača spreman izdvojiti i njihov veliki rival Real Madrid.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno su i Kraljevi veoma zainteresovani za dovođenje Rashforda, a stidljivo se spominje i Milan, koji će vjerovatno i otpasti iz trke jer ne može plaćati velike cifre zbog kršenja financijskog fair playa.

Ako ponude zaista dođu Rashford će sigurno biti pod velikim pritiskom jer rijetko ko se može pohvaliti da ga žele istinski velikani svjetskog fudbala.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi