Danilović je igrama u dresu Borca skrenuo pažnju na sebe i tim koji je igrao grupnu fazu Lige prvaka želi da ga do kraja zime dovede u svoje redove

Beograđani žele Danilovića

FK Borac odbio ponudu Crvene zvezde, ali pregovori se nastavljaju

Edmir Škorić

Vladan Danilović mogao bi karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi, mada u Borcu ne žele olako da se odreknu veznjaka.

Crvena zvezda zainteresovana je za 19-godišnjeg Danilovića, koji je nastupima u dresu Borca privukao interes velikana iz Beograda.

Ipak, za sada Banjalučani ne popuštaju lako i već su odbili jednu ponudu Crvene zvezde, ali nastavljaju se pregovori.

Nakon prve runde, uslijedit će i druga, a Borac će naravno pokušati da što bolje prođe na kraju ukoliko dođe do transfera.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Danilovića ugovor s Borcem veže do ljeta 2021. godine, pa tako Borac želi da dobije određenu sumu kao odštetu, a sve su prilike da će uskoro doći i do transfera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.