Ponuda već na stolu, kapiten Zvezde odlazi u Tursku?

Trabzon želi Savića

Ponuda već na stolu, kapiten Zvezde odlazi u Tursku?

Kapiten FK Crvena zvezda Vujadin Savić lako bi mogao promijeniti sredinu u januarskom prelaznom roku.

Prema pisanju srbijanskih medija, sin legendarnog Dušana Duleta Savića ima ponudu Trabzonspora, koji beogradskom klubu nudi milion eura obeštećenja.

Iz Zvezde za sada nisu imali komentar na ponudu Trabzonspora, a na upite kolega iz Srbije o potencijalnoj prodaji kapitena kratko su odgovorili sa: "Vidjet ćemo".

Vujadin Savić ima 28 godina i član je Crvene zvezde od ljeta 2017. godine, kada je kao slobodan igrač došao iz moldavskog Sheriffa.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ove sezone je odigrao većinu utakmica za Crvenu zvezdu, ali se jedno vrijeme mučio zbog povrede zbog koje je, između ostalog, propustio utakmice protiv Liverpoola na Anfieldu, PSG-a u Beogradu i Napolija u Italiji.

Vujadin Savić je bio član Zvezdinih ekipa koje su igrale u grupnoj i knock-out fazi Evropske lige i grupnoj fazi Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi