Ancelotti: Ispali smo pravi magarci zbog Zvezde

Dugo će žaliti za utakmicom na Marakani

Ancelotti: Ispali smo pravi magarci zbog Zvezde

Trener Napolija Carlo Ancelotti još uvijek ne može da prežali ispadanje iz Lige prvaka u kojoj je njegov tim odigrao zaista vrlo dobro, ali nedovoljno da u konkurenciji PSG-a i Liverpoola izbori plasman dalje.

Za Napoli se na kraju kobnom ispostavila utakmica sa Crvenom zvezdom još u 1. kolu, kada je italijanski viceprvak u Beogradu odigrao samo 0:0.

"Ispali smo pravi magarci zbog one utakmice sa Crvenom zvezdom u Beogradu. Trebali smo pobijediti, bilo bi drugačije", rekao je Carlo Ancelotti, koji je potom nastavio o Ligi prvaka:

"Bili smo u dobroj poziciji pred posljednje kolo, ali nismo uspjeli da izdržimo protiv Liverpoola, kandidata za naslov. I PSG će biti u konkurenciji za sami tron, zajedno sa Barcelonom i Juventusom. Bit će tu i Atletico i Real, mada je bez Cristiana Ronalda manje opasan".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Napoli je nastup u Ligi prvaka završio na trećem mjestu sa istim brojem bodova kao drugoplasirani Liverpool, pa će u nastavku sezone igrati u Evropskoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi