Iako je odigrao samo osam utakmica za Bayern u ovoj sezoni, James je uspio postići tri pogotka, a na terenu je proveo ukupno 469 minuta (Foto: EPA)

Stara dama se pojačava

Bomba iz Italije: Juventus želi Jamesa Rodrigueza!

Midhat Šljivak

Kolumbijski fudbaler James Rodriguez mogao bi obući dres još jednog velikana.

Kako tvrdi Sky Germany, 27-godišnjeg ofanzivca Bayerna rado bi u svojim redovima vidio torinski Juventus, a pregovori o transferu su već počeli.

Sportski direktor Stare dame Fabio Partici je razgovarao sa Jamesovim agentom Jorgeom Mendesom u Dubaiju, ali za sada je poznato da je transfer moguće obaviti tek narednog ljeta, odnosno kada se Kolumbijac vrati u Real sa kojim je pod ugovorom.

James ove sezone nije igrao mnogo. Nastupio je u samo 11 utakmica, a trenutno je na pauzi zbog neugodne povrede članke.

Kolumbijac je već najavio kako ne želi ostati dio Bayerana i naredne sezone. To znači povratak u Real, koji će ga međutim odmah staviti na transfer listu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da li će na kraju zaigrati u dresu Bianconera od naredne sezone, ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.